SHIPS WASTE OIL COLLECTOR (S.W.O.C.) BV


Aqua Isala 20-3 (29).jpg
SHIPS WASTE OIL COLLECTOR (S.W.O.C.) BV

Aqua Albis  1658 kerstkaart  (2).jpg
Aqua_ligera (2).JPG
Nieuws
De nieuwe dubbelwandige type C 2.2 slop lichter
De nieuwe dubbelwandige type C 2.2 slop lichter met een capaciteit van 2268 ton “Aqua Ligera” is in de vaart gekomen. Dit is de tweede dubbelwandige sloplichter in onze vloot. Deze lichter is voorzien van alle momenteel geldende ADN normen, daarnaast beschikt deze lichter Over een stikstof installatie om zodoende buiten de petroleumhavens te kunnen inzamelen. Bij in gebruik name is deze lichter direkt voorzien van een Green Award en hebben we nu 2 lichters met Green Award in onze vloot.

Home

Ships Waste Oil Collector BV (S.W.O.C.)  is een toonaangevende inzamelaar van vloeibare afvalstoffen afkomstig vanuit de zeescheepvaart. S.W.O.C. zamelt zowel  scheeps- als lading gerelateerde afvalstoffen Annex I & II. Wij zijn actief in de havens van Rotterdam en omgeving alsmede Amsterdam, IJmuiden. Tevens bieden wij mogelijkheden voor het afgeven van vloeibare afvalstoffen in de haven van Antwerpen, België.

Door onze onafhankelijke positie, kunnen wij U de meest milieu- en economisch vriendelijke oplossing aanbieden voor uw Scheepsafval.

S.W.O.C. is in het bezit van vergunningen afgegeven door het ministerie van VROM, voor het inzamelen van alle soorten vloeibare Scheepsafval in geheel Nederland. Bovendien zijn wij aangesteld door de havenautoriteiten van Rotterdam als een officiële ontvangst voorziening van scheepsafvalstoffen.

Sinds september 2010 is S.W.O.C. in het bezit van zowel een certificaat voor ISO 9001 (kwaliteit) als voor ISO 14001 (Milieu). Daarnaast is onze dubbelwandige type C sloplichter Mts. “Aqua Albis” in het bezit van een Green Award en voldoet daarmee aan alle eisen die hieraan gesteld worden.